Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180° C.
-
Smelt de boter met 100 gr chocolade.
-
Klop het ei romig met de griessuiker en de vanillesuiker. Voeg bij de gesmolten chocolade.
-
Zeef de bloem en gist erover. Meng het geheel.
-
Schep de overige (60 gr) chocolade en de gepofte rijst erdoor. Vorm een bal van het deeg.
-
Verpak de deegbal in plasticfolie en laat 30 minuten rusten in de koelkast.
-
Bekleed een ovenplaat met bakpapier.
-
Vorm van het deeg balletjes van 4 cm doorsnede. Schik ze op de ovenplaat.
-
Bak in 10 à 15 minuten gaar in de voorverwarmde oven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven