Gepofte rijstkoekjes

Gepofte rijstkoekjes

Allergenen

Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180° C.

  2. Smelt de boter met 100 gr chocolade.

  3. Klop het ei romig met de griessuiker en de vanillesuiker. Voeg bij de gesmolten chocolade.

  4. Zeef de bloem en gist erover. Meng het geheel.

  5. Schep de overige (60 gr) chocolade en de gepofte rijst erdoor. Vorm een bal van het deeg.

  6. Verpak de deegbal in plasticfolie en laat 30 minuten rusten in de koelkast.

  7. Bekleed een ovenplaat met bakpapier.

  8. Vorm van het deeg balletjes van 4 cm doorsnede. Schik ze op de ovenplaat.

  9. Bak in 10 à 15 minuten gaar in de voorverwarmde oven.