Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Was de aardappelen en schik ze in een ovenschaal.
-
Prik ze in met een vork en bestrijk met een weinig olie.
-
Bestrooi met zout en plaats in het midden van de voorverwarmde oven tot ze gaar zijn (± 1 u).
-
Snij de kasslerrib in stukjes.
-
Snij een kruis in de gare aardappelen en duw onderaan zodat het kruim er aan de insnijding uitkomt.
-
Schep de boter erin met een likje mosterd, een el zuurkool en bestrooi met gemalen kaas.
-
Kruid met versgemalen zwarte peper.
-
Plaats terug in de oven voor 5 min tot de kaas smelt.
-
Snipper de bladpeterselie.
-
Werk af met vleesreepjes en gesnipperde bladpeterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven