Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Was de aardappelen en schik ze in een ovenschaal. Prik ze in met een vork.
-
Bestrooi met zeezout en zet in het midden van de voorverwarmde oven tot ze gaar zijn (± 1 u).
-
Snij de blaadjes peterselie fijn.
-
Haal de aardappelen uit de oven. Snij bovenaan een plak van de aardappelen en hol ze uit.
-
Plet het aardappelkruim en schep de boter en peterselie erdoor. Breng het aardappelkruim op smaak met peper en zout en schep terug in de aardappelen.
-
Lepel de zuurkool erover en dek af met een plakje raclettekaas.
-
Zet terug in de oven tot de kaas gaat smelten.
-
Bak ondertussen het Breydelspek.
-
Serveer de gepofte aardappel met het Breydelspek, een lepeltje mosterd en een frisse salade met mosterdvinaigrette.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven