Schaaldieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Was de aardappelen. Kook ze 15 minuten in de schil, giet af en laat uitlekken.
-
Bestrooi met een beetje zout en verpak ze stevig in aluminiumfolie. Leg ze in het midden van de voorverwarmde oven tot ze gaar zijn (± 50 minuten).
-
Snij de kerstomaatjes in stukjes.
-
Snij een kruis in de gare aardappelen en duw onderaan zodat het kruim er aan de insnijding uitkomt.
-
Schep de zure room erin en verdeel de garnalen en tomaatjes erover. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Snipper de bladpeterselie fijn en strooi over de aardappelen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven