Gepofte aardappel met cottage cheese, gebakken entrecote en groene groenten
Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de aardappelen. Kruid ze met peper en zout en besprenkel met olijfolie.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Wikkel elke aardappel in aluminiumfolie. Zorg dat er geen stoom kan vrijkomen.
-
Leg de ingepakte aardappelen op de bakplaat. Gaar ± 1 u in de voorverwarmde oven. Controleer met een mes of de aardappelen gaar zijn. Gaar, indien nodig, nog 15 min langer.
-
Snipper de peterselie en bieslook fijn. Meng de cottage cheese met de verse kruiden. Kruid met peper en zout.
-
Blancheer de verschillende groenten beetgaar. Laat de groenten onmiddellijk schrikken onder koud water.
-
Laat 1 el boter smelten in een pan en hussel de groenten onder de boter. Kruid met peper en zout.
-
Bak de entrecote in 2 el boter en 1 el olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Haal de gepofte aardappelen uit de oven en snij in twee. Snij niet door tot aan de onderkant zodat de aardappel 1 geheel blijft.
-
Vul de aardappel met de cottage cheese en werk af met wat gebakken uitjes. Versier met een takje bieslook.
-
Serveer de aardappel bij het vlees en de groenten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven