Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was de groenten grondig en snij de broccoli in kleine roosjes. Snij de voetjes van de asperges. Blancheer de broccoliroosjes, asperges en sluimererwtjes beetgaar in licht gezouten water. Laat schrikken onder koud water zodat ze mooi groen blijven.
-
Breng de visbouillon met het kruidentuiltje aan de kook. Voeg de geblancheerde groenten en de erwtjes toe. Kruid met versgemalen peper en laat kort koken. Voeg de vis toe, draai het vuur lager en laat de vis in 5 minuten garen.
-
Verdeel de vis over voorverwarmde borden. Strooi plukjes kervel erover. Verwijder het kruidentuiltje en giet de kokende visbouillon erover. Schep de groenten errond en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven