Gepocheerde peer met krab, dragonmayonaise en venkel
Schaaldieren , Eieren , Melk , Mosterd en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de peren en halveer. Verwijder het klokhuis met een parisiennelepel.
-
Breng de witte wijnazijn met het water en de suiker aan de kook. Leg de peren erin en laat 2 min op zeer zacht vuur sudderen onder deksel.
-
Giet de krab af en laat uitlekken.
-
Snipper de bieslook fijn.
-
Meng de krab met de zure room, de mierikswortel en ½ van de bieslook. Kruid met zwarte peper en zout en breng op smaak met limoensap.
-
Snipper ½ van de dragon fijn. Roer door de mayonaise en doe in een spuitzak.
-
Schil de avocado en verwijder de pit. Mix met de wasabi. Kruid met zout en doe in een spuitzak.
-
Schaaf de venkel fijn met een mandoline. Kruid met zwarte peper en zout. Roer 1 el olijfolie erdoor.
-
Schep wat krabsalade op de peer. Leg er geschaafde venkel bij. Spuit wat dragonmayonaise en avocadomousse ernaast. Werk af met blaadjes dragon en gesnipperde bieslook. Kruid met wat zwarte peper en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven