Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalotten, schil de raapjes, was de spitskool en spoel de prei.
-
Snij de prei, sjalotten, spitskool, raapjes en venkel in ± even grote stukken.
-
Meng de groenten met olie en viskruiden.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Schik de groenten in een vuurvaste schotel en gaar ± 20 min in de voorverwarmde oven.
-
Snij de tomaten in fijne schijven.
-
Kruid de vis met peper en zout. Schik de schijfjes tomaat op de vis zoals schubben.
-
Haal de schotel met groenten uit de oven, verdeel de groenten in het midden van de schotel en leg de vis erop.
-
Overgiet met het bier.
-
Verlaag de temperatuur van de oven naar 175°C en gaar de vis ± 15 min. De tijd in de oven kan variëren naargelang de dikte van het kabeljauwhaasje.
-
Haal de schotel uit de oven en verfris met druppels citroensap.
-
Werk af met plukjes dille.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven