Vis , Gluten en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Giet ze af en laat goed drogen op het vuur. Plet de aardappelen met een pureestamper tot een smeuïge massa. Voeg 1 dl room en 100 gr boter toe. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Giet het flesje geuze in een diepe pan. Schik de kabeljauwhaasjes erin en verdeel 100 gr boter over de stukken vis. Kruid met peper en zout. Voeg de diepvrieserwtjes toe. Laat gedurende ± 10 minuten pocheren op een zacht vuur.
-
Haal de vis uit de saus en hou warm.
-
Laat de saus inkoken tot de helft.
-
Verdeel de saus met erwtjes over diepe borden. Schik de gepocheerde vis in het midden van het bord. Spuit toefjes aardappelmousseline rondom.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven