Allergenen
Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Borstel de kleine champignons schoon. Bak ze bruin in boter en kruid met peper en zout.
-
Pel de teen look.
-
Mix de mosterd, de peterselie, de bieslook, de look, de bruine suiker en de worcestersaus met een staafmixer tot een puree.
-
Meng de warme champignons rechtstreeks uit de pan door de puree.
-
Laat alles afkoelen in de koelkast. Serveer koud of warm.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven