Gepekelde ui met tartaar van rund, gefrituurde uitjes en appelkappers
Eieren en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook het water met de azijn, suiker, kurkuma en het zout.
-
Pel de ui en snij in dikke lamellen. Giet de kokende mengeling op de ui en laat een nachtje trekken in de koelkast.
-
Snij het rundvlees eerst in sneetjes, daarna in reepjes en uiteindelijk in zo klein mogelijke stukken.
-
Was de peterselie en snipper fijn. Meng onder de tartaar. Werk de tartaar af met de eidooier, mosterd en kappertjes.
-
Schik een klein beetje tartaar op een partje gepekelde ui en werk af met een takje rucola en een stukje appelkapper. Bestrooi alles met gefrituurde uitjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven