Eieren en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bereid de vinaigrette: meng hiervoor de olijfolie met de ciderazijn en het mespuntje curry. Kruid met peper en zout.
-
Spoel de gemengde sla. Pel de wijnappelsienen en verdeel in partjes. Pluk de korianderblaadjes en snij fijn.
-
Meng de sla met de appelsienpartjes, korianderblaadjes en werk af met de vinaigrette.
-
Leg de sneetjes raclettekaas op een bord en bestrooi met sesamzaadjes. Druk met de hand goed aan. Draai om en doe hetzelfde met de andere zijde.
-
Breek de eieren in een diep bord en klop los. Kruid met peper en zout.
-
Doe het paneermeel in een ander diep bord.
-
Dompel de sneetjes kaas eerst in het ei en daarna in het paneermeel. Druk het paneermeel goed aan.
-
Verwarm 2 eetlepels olijfolie in een grote pan en laat de raclettesneetjes kleuren gedurende 2 minuten aan elke zijde. Haal uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
-
Schik de salade op een bord en serveer op elk bord 3 sneetjes gepaneerde raclettekaas.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven