Allergenen
Eieren en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was de aubergine en snij in plakjes.
-
Wentel ze achtereenvolgens in de bloem, losgeklopte eieren en paneermeel.
-
Bak de aubergineplakjes 2 à 3 minuten aan beide zijden in olie. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Snij de kaas in plakjes. Leg tussen 2 gebakken aubergineschijfjes.
-
Schik op een bord en serveer met gemengde sla. Versier met een plukje peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven