Gluten , Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat het vlees op kamertemperatuur komen.
-
Kruid het vlees met versgemalen peper en zeezout.
-
Pel de uien en hak grof.
-
Steek het klokhuis uit de appelen en snij de appelen in stukken.
-
Verhit een gietijzeren kookpot. Laat er een flinke klont boter in smelten en bak het vlees aan alle kanten in porties op een hoog vuur goudbruin. Haal uit de pot.
-
Doe een extra klontje boter in de pot en roerbak de uien. Kruid met peper en zout. Schep het vlees en de stukjes appel erdoor.
-
Besprenkel met de inhoud van 1 flesje bier. Leg de kruidentuiltjes erbij en breng aan de kook onder een deksel.
-
Laat 2 u stoven op een zacht vuur.
-
Haal van het vuur en laat de stoofschotel overnachten op een koele plaats.
-
De volgende dag: verwarm de stoverij samen met de rest van het bier. Laat tot ½ inkoken en vis de kruidentuiltjes eruit.
-
Bestrijk de boterham met mosterd en roer door de stoverij. Verbrokkel de plakjes peperkoek erover en laat nog 30 min sudderen, tot het brood is opgelost.
-
Breng verder op smaak met peper en zout.
-
Serveer met verse frietjes, een flinke lik mayonaise en een frisse salade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven