Gemengde sla met eendenborst, toast met gesmolten camembert en yoghurtdressing
Mosterd en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Snij het vel van de eendenborsten kruislings in.
-
Verhit een kl geklaarde boter in een antikleefpan.
-
Bak de eendenborsten 2 à 3 min aan beide zijden (start op de velkant) mooi bruin. Kruid met zwarte peper en zout. Laat 12 min verder garen in de oven.
-
Haal uit de oven en laat 5 min rusten onder aluminiumfolie.
-
Dressing
Mix de yoghurt met de ahornsiroop, de mosterd, de bieslook, de platte peterselie en de kervel tot een dressing. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Schil de mango. Snij de mango en de appel in fijne blokjes en meng.
-
Ontkorst het notenbrood en snij in rechthoekige repen.
-
Beleg met camembert en zet 5 min in de oven, tot de camembert mooi gesmolten is.
-
Snij de eendenborsten in fijne plakjes.
-
Serveer wat gemengde sla in een diep bord. Besprenkel met olijfolie en kruid met zwarte peper en zout. Draai er wat plakjes eendenborst tussen.
-
Werk af met de fruitbrunoise en de granaatappelpitten.
-
Serveer met de groene dressing en de toast. Versier met kervel.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven