Gemarineerde zeevruchtenbrochette met krielaardappeltjes
Schaaldieren , Lactose , Melk en Weekdieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Steek de barbecue aan.
-
Marinade: snij de koriander fijn en meng met de rest van de marinadeingrediënten.
-
Pel de scampi’s, maar laat het staartstukje zitten. Verwijder het darmkanaal en schep ze samen met de sint-jakobsnoten door de marinade. Laat 30 min rusten.
-
Kook de krielaardappeltjes beetgaar in de pel.
-
Maak kruidenboter door de boter te mengen met Provençaalse kruiden, look, bieslook en peterselie.
-
Snij de aardappelen middendoor en schik ze in een gietijzeren pan. Leg er lepeltjes kruidenboter bovenop en kruid met fleur de sel. Dek af met aluminiumfolie en verwarm op de barbecue.
-
Steek de zeevruchten op prikkers en gril ze goudbruin en net gaar op de barbecue.
-
Serveer de zeevruchtenbrochette met rauwkost.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven