Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Chermoula: pel de ui en teentjes look en hak fijn. Meng samen met de andere ingrediënten en laat een uurtje in de olijfolie trekken.
-
Giet alles in de blender en mix fijn.
-
Verdeel de chermoula over de sprotjes. Laat een ½ uur tot 1 uur marineren.
-
Leg de sprotjes in een vuurvaste schotel en bak gedurende 5 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
-
Serveer met schijfjes citroen en platte peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven