Vis , Melk en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snipper de bieslook en krulpeterselie fijn.
-
Marinade: pel de ui en look en snipper fijn.
-
Mix de ui met de look, ½ van de bieslook, ½ van de krulpeterselie, tijmblaadjes en arachideolie met een staafmixer tot kruidenolie. Kruid met zout.
-
Doe de zeste van ½ bio citroen en het sap van een hele citroen erbij.
-
Giet de marinade over de schoongemaakte sardines. Laat 1 nacht trekken.
-
Gril de aardappelen indirect op een barbecue van 200°C onder gesloten deksel gedurende 1 u 15 min.
-
Snij ze overlangs in 2 en hol uit.
-
Meng met zure room en van de fijngesnipperde bieslook. Kruid met country potatoeskruiden.
-
Vul de aardappelhelften er weer mee op en bestrooi met gratinkaas.
-
Warm gedurende 10 min op op de barbecue, zodat de kaas mooi smelt.
-
Reinig de prinsessenbonen, snij in schuine stukken en kook beetgaar in licht gezouten water.
-
Pel de rode ui en snij in ringen. Spoel even onder koud water om de sterke smaak weg te krijgen.
-
Meng samen met de bonen onder de veldsla en roer de olijfolie en sherryazijn eronder. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Haal de sardines uit de marinade en knel ze in een visklem. Gril ze 2 min aan elke kant op de barbecue.
-
Serveer met de gevulde aardappel en de groene salade.Tip: je vindt bij Spar nu gemarineerde sardientjes, nog makkelijker en sneller klaar.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven