Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Haal de grote rode koolbladeren van de kool.
-
Zet een grote pot met water en een goeie scheut azijn op het vuur.
-
Kook de grote bladeren erin zacht.
-
Giet af en dep de bladeren goed droog. Snij de bladeren langs de nerf.
-
Snij de rest van de rode kool zo fijn mogelijk.
-
Schil de aardappelen en snij in blokjes. Kook beetgaar in water met zout.
-
Snij de rode bieten in kleine blokjes.
-
Meng de 3 groenten samen. Breng op smaak met rode wijnazijn en olijfolie. Kruid met zout en peper.
-
Laat 15 min staan. Meng nog eens goed en proef of er nog extra azijn of kruiding bij moet.
-
Vul de rode koolbladeren met de mengeling en rol op.
-
Vinaigrette: klop het sap van de rode bietjes met de frambozenazijn, arachideolie en vloeibare honing tot een vinaigrette.
-
Schik de rode koolrolletjes op het bord, besprenkel met vinaigrette en werk af met granaatappelpitjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven