Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kruid de zeebaarsfilets met peper en zout.
-
Spoel de venkel, snij fijne lamellen met een snijmachine of mandoline.
-
Breng op smaak met olijfolie en citroensap. Kruid met peper en zout. Zet in de koelkast.
-
Bak de zeebaarsfilets gaar in hete olijfolie.
-
Serveer de venkelsalade op een bord en schik de vis erbovenop. Besprenkel met de hete olie.
-
Werk af met een takje venkelgroen en fijngesnipperd loof. Strooi er een weinig espelettepeper en zeste van citroen over.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven