Gemarineerde Mojito meloensalade
zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe suiker en water in een steelpan en verwarm tot de suiker opgelost is. Haal van het vuur en voeg de rum, limoenzeste en sap toe. Laat volledig afkoelen.
-
Steek met behulp van een parisiennelepel bolletjes uit het vruchtvlees van de verschillende meloenen en doe ze in een kom.
-
Snij de blaadjes van 2 takjes munt fijn en schep door de meloenbolletjes. Overgiet met het rummengsel en schep goed door elkaar.
-
Dek de kom af en plaats 1 nacht in de koelkast.
-
Serveer gekoeld in mooie glaasjes en werk af met een takje munt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven