Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het vlees en de ciabatta in blokjes van 1,5 cm.
-
Pel de look en rasp fijn boven een kom. Voeg olijfolie toe en rits de rozemarijnnaaldjes los. Roer door elkaar en voeg het vlees en de broodblokjes toe. Kruid met peper en zout.
-
Snij de citroen in partjes en schep door het vlees. Laat 2 u rusten.
-
Rijg het vlees afwisselend met het brood en de citroenpartjes aan prikkers.
-
Gril kort aan alle zijden op de BBQ.
-
Laat even rusten en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven