Gemarineerde druifjes met rozemarijn en sherryazijn
Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Trek de druiven van de tros en was ze grondig. Snij de druiven in 2, verwijder indien nodig de pitjes.
-
Was de rozemarijn, pluk de blaadjes en snipper ze fijn.
-
Pel de look en snij de teen in 4.
-
Meng de druiven met de rozemarijn, de look, olijfolie en sherryazijn. Kruid naar smaak met peper en zout.
-
Laat een nachtje trekken en serveer met gesmolten raclettekaas.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven