Gemarineerde champignonmengeling met julienne van pompoen en gerookte eendenborstfilet
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de pompoen en snij met een juliennesnijder reepjes van de pompoen tot je ± 8 el hebt.
-
Besprenkel de pompoenjulienne met olijfolie en sinaasappelsap. Kruid met peper en zout. Meng de gedroogde veenbessen onder de pompoen en laat 5 min marineren.
-
Maak de champignons proper, snij de grote in reepjes of stukjes en besprenkel met limoensap en wat olijfolie.
-
Dresseer de champignons met de pompoen op een bord. Werk af met de gerookte eendenborstfilet en bietscheuten.Tip: maak het extra feestelijk en werk af met eetbare bloemen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven