Allergenen
zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de ananas en verwijder de harde middenkern. Snij de ananas in plakjes.
-
Meng de pastis met de suiker en het sap van 1 citroen.
-
Leg de ananasplakjes in de pastismengeling en laat kort marineren.
-
Haal ze uit de marinade en gril op een hete barbecue. Bestrooi tijdens het grillen met de zeste van 1 citroen.
-
Haal van de barbecue en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven