Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel het teentje look en snipper fijn. Meng met de fijngehakte kruiden. Strijk de kruidenmengeling uit op het rundvlees. Dek het vlees af met plasticfolie en laat 12 uur rusten in de koelkast.
-
Reinig de peultjes en snij ze in fijne reepjes. Pel de ui en snij in reepjes. Blancheer de erwtjes en peultjes in gezouten kokend water beetgaar. Giet ze af en laat ze afkoelen onder koud stromend water. Stoof de groentjes samen aan in een pan met een klontje boter. Kruid met peper en zout.
-
Schroei het gemarineerd vlees aan alle zijden dicht in een hete pan met boter. Zet in de oven op 180°C en laat verder garen gedurende ± 10 minuten. Haal het vlees uit de oven en laat rusten.
-
Kook de rijst volgens de aanwijzingen van de verpakking gaar.
-
Schik een hoopje rijst in het midden van het bord. Dresseer de groentemengeling errond. Snij het vlees in plakjes en schik ze rond de rijst op de groenten. Werk af met de braadjus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven