Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Week de gelatineblaadjes in koud water.
-
Snij de passievruchten in 2 en haal de pitjes en het sap eruit. Weeg af: je hebt 2 dl sap nodig. Giet het sap door een fijne zeef zodat de pitjes achterblijven, maar gooi ze niet weg.
-
Warm de suiker met het passievruchtensap op en voeg de geweekte en uitgeknepen gelatineblaadjes toe. Roer tot de gelatineblaadjes zijn opgelost.
-
Laat het sap wat afkoelen en verdeel over de glaasjes. Zet in de koelkast tot de gelei is opgesteven.
-
Eenmaal opgesteven, haal uit de koelkast en verdeel de yoghurt erover.
-
Meng de pitjes onder het resterende sap en verdeel over de yoghurt.
-
Zet in de koelkast tot je het gaat opdienen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven