Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de sinaasappels tot op het vruchtvlees. Snij met behulp van een scherp mes de partjes vruchtvlees van tussen de witte vliesjes (= peler à vif).
-
Verdeel de partjes sinaasappel over mooie glaasjes.
-
Los het agar agarpoeder op in een weinig sinaasappelsap.
-
Voeg toe aan de rest van het sinaasappel- en citroensap, samen met de takjes rozemarijn. Los de suiker erin op en breng al roerend aan de kook. Laat 2 minuten doorkoken.
-
Verwijder de rozemarijn en verdeel de mengeling over de glaasjes. Laat opstijven.
-
Doe de sinaasappelzeste met het sap en de suiker in een pannetje. Verhit op een laag vuur tot de suiker opgelost is.
-
Vis, als de vloeistof bijna verdampt is, de sinaasappelsnippers met een vork uit de vloeistof. Leg ze op bakpapier. Trek de snippers uit elkaar en laat drogen.
-
Werk de geleitjes af met sinaasappelzeste en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven