Vis , Melk , Mosterd en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laksaus: laat de worcestersaus met de takjes tijm, sojasaus, rijstazijn, honing en water inkoken tot een stroperige saus. Roer de mosterd erdoor en laat afkoelen.
-
Dressing: pers 1 granaatappel uit tot sap. Meng 35 ml granaatappelsap met de Griekse yoghurt, balsamicoazijn en Griekse olijfolie tot een dressing. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Haal de pitjes uit de tweede granaatappel.
-
Schil de rode biet en rasp grof. Snij de radijzen in dunne plakjes.
-
Meng de babyspinazie, rucola, geraspte rode biet en radijsjes onder elkaar.
-
Lepel er wat dressing over en verkruimel de feta erover.
-
Werk af met granaatappelpitjes.
-
Bak de zalmhaasjes op het vel op een barbecue van 160 à 180°C. Smeer de zalm langs de bovenzijde in met de lak.
-
Sluit de barbecue en laat 2 min bakken.
-
Smeer de zalm nogmaals in met de lak en laat nog 5 min verder bakken.
-
Smeer nog een keer in met lak en laat nog 5 min verder bakken.
-
Smeer vlak voor het serveren nog een laatste keer in.
-
Serveer met het spinazieslaatje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven