Gelakte kippenbouten met mie, Chinese kool, lente-ui en broccoli
Melk , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Marinade: pel de sjalotten en teentjes look. Hak beide fijn. Hak de gember, citroengrasstengel, tijm, rozemarijn en koriander voor de marinade fijn. Meng de rest van de ingrediënten eronder.
-
Doe de kippenbouten in een schaal en verdeel de marinade erover. Dek af met folie en zet 4 u in de koeling.
-
Verwarm de oven voor op 170°C.
-
Haal de kippenbouten uit de marinade en bak de kippenbouten mooi goudbruin aan in hete boter.
-
Leg de bouten terug in de schaal van de marinade. Zet de schaal in de voorverwarmde oven en laat de bouten verder garen gedurende 30 à 40 min. Bedruip de bouten regelmatig met de marinade.
-
Reinig de Chinese kool, lente-ui en broccoli. Snij de kool in fijne repen.
-
Snij de broccoli in roosjes en snipper de lente-ui fijn. Kook de broccoli beetgaar.
-
Bereid de mie zoals aangegeven op de verpakking.
-
Wok alle groenten in hete wokolie en roer de mie er als laatste door. Kruid met peper en zout.
-
Serveer met de gelakte kippenbouten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven