Eieren , Lactose , Melk en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de marinade-ingrediënten in een grote kom. Roer flink door elkaar en rol het gebraad erdoor tot het aan alle zijden bedekt is. Dek de kom af met plasticfolie en zet minimum 2 uur op een koele plaats.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Bak de spaghettigroenten in olijfolie beetgaar. Kruid met basilicum, oregano, peper en zout.
-
Klop de eieren los met een scheutje melk, kruid met zout en cayennepeper.
-
Rol het deeg uit en bekleed de bakvorm ermee. Vul met de groenten en overgiet met de eimengsel. Plaats 40 minuten in de voorverwarmde oven.
-
Leg het gebraad in een ovenschaal. Voeg de rest van de marinade en 1 glas water toe. Leg een paar klontjes boter op het gebraad. Plaats 45 minuten in een voorverwarmde oven.
-
Zet nog 10 minuten onder een hete grill zodat de korst mooi krokant wordt.
-
Snij het vlees in plakken en serveer met de saus en de groentetaart.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven