Pindanoten , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was het groen van prei en de wortel. Pel de ui.
-
Snij de ui, het preigroen en de wortel elk in 2 of 3 stukken.
-
Leg samen met de korianderbollen, het kruidentuiltje en het hammetje in een kookpot en zet onder water.
-
Laat 3 u zachtjes koken. Verwijder tijdens het koken het schuim aan de oppervlakte met een schuimspaan.
-
Haal het hammetje uit de bouillon en zeef. De groenten mogen weg.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Besprenkel het hammetje met arachideolie en laat 1 u in de voorverwarmde oven bakken.
-
Pel de look en kneus met de platte kant van een groot mes.
-
Was de gember en snij grof.
-
Breng 150 ml van de bouillon met de look, ketjap manis, sojasaus, gember en kandijsuiker aan de kook. Laat inkoken tot stroop.
-
Wrijf het hammetje na 30 min oventijd in met de lak. Herhaal dit elke 10 min, tot het mooi gekaramelliseerd is.
-
Snipper de koriander fijn.
-
Gaar de noedels volgens de bereidingstijd op de verpakking.
-
Verhit enkele el arachideolie in een wok en roerbak de wokmix.
-
Blus met de woksaus en roer de noedels eronder. Warm goed door.
-
Werk af met koriander.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven