Gekruide peergranola, met gekaramelliseerde peren en plattekaas
Gluten , Lactose , Melk , noten en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de peren en verwijder het klokhuis. Snij 2 peren in kleine stukken. Zet de peren, Luikse stroop, ahornsiroop en water in een kookpot. Voeg de chilipoeder en speculaaskruiden toe. Kook de peren tot ze zacht worden, mix glad.
-
Verwarm de oven voor op 170°C.
-
Meng de havermout met de zoute notenmix en pecannoten. Voeg de blonde cassonade en de arachideolie toe en meng goed.
-
Spatel de perencompote door de notenmengeling. Verdeel deze mengeling op een bakplaat. Bak gedurende 15 min in de voorverwarmde oven.
-
Roer de granola goed door elkaar en bak nogmaals 15 min. Haal de spiced pear granola uit de oven en laat afkoelen. Bewaar in een luchtledige pot of bokaal.
-
Snij de 2 andere peren in 6 gelijke stukken.
-
Bak de peren in hete boter, voeg wat blonde cassonadesuiker toe en laat de peren karamelliseren.
-
Doe de plattekaas in diepe kommetjes, schik de gekaramelliseerde peren erbij en werk af met de spiced granola.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven