Allergenen
Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de krielaardappelen grondig, schil ze niet.
-
Breng aan de kook in gezouten water. Giet af.
-
Breng een tweede maal aan de kook in gezouten water en laat verder garen.
-
Giet de gekookte aardappelen af.
-
Laat boter smelten en wentel de aardappelen erin.
-
Werk af met verse gehakte peterselie. Kruid met peper en zout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven