Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe alle ingrediënten voor de marinade in een kookpot en breng aan de kook. Pel de sjalotten en leg ze in de marinade. Laat 20 minuten pruttelen op een matig vuur. Laat alles in de kookpot afkoelen gedurende een volledige nacht (kan de dag op voorhand gebeuren).
-
Verwijder 2 rijen bladeren van de kropsla zodat overblijft. Was de kropsla in z’n geheel en laat goed uitlekken. Snij de sla vervolgens in 4 gelijke delen doormidden. Zet in de koelkast tot gebruik.
-
Bak de rundtournedos in wat hete boter in de pan. Kruid met peper en zout. Bak de frietjes in het frietvet.
-
Haal de sjalotten uit de marinade en snij in Zet 3 halve sjalotjes op het bord met een beetje van de marinade. Serveer de sla, het vlees en de gebakken frietjes erbij.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven