Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bestrooi de avond voordien de eendenbouten royaal met zout en peper. Leg 24 uur in de koelkast. Spoel de bouten ’s anderendaags af en dep ze droog.
-
Smelt het ganzenvet in een pan en voeg de tijm en laurierblaadjes toe. Leg de eendenbouten erbij en laat ze op een laag vuur gedurende 2 uur garen. Het vlees moet rafelig worden.
-
Spoel de ratteaardappelen, maar schil ze niet. Voeg 30 minuten voor het einde van de gaartijd de aardappelen toe.
-
Tip: serveer de eendenbouten warm met gebakken bospaddenstoelen en pompoenpuree. Je kan de bouten ook laten afkoelen in het ganzenvet, zo in de koelkast bewaren en er later rillette van maken.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven