Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de uien en schraap de wortels. Snij ze in stukken en doe ze samen met de groentebouillon in een pan. Breng aan de kook.
-
Schil de volledige gember en snij de helft in fijne stukjes. Voeg de gember bij de soep en laat gaarkoken.
-
Rasp de rest van de gember.
-
Pureer de soep en kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout. Breng op smaak met wat cayennepeper.
-
Laat de soep afkoelen. Voeg de geraspte gember en het sinaasappelsap toe. Zet koel weg tot gebruik.
-
Serveer met verse korianderblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven