Vis , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de komkommer en snij in stukjes. Boen de courgette schoon, snij de steelaanzet weg en snij de rest in stukjes. Pluk de korianderblaadjes en hou enkele mooie blaadjes opzij.
-
Doe de komkommer- en courgettestukjes met het water, de sojasaus, sesamolie en de korianderblaadjes in de blender en pureer. Breng verder op smaak met peper en zout.
-
Snij de zalm in fijne reepjes.
-
Verdeel de soep over kommen. Druppel er wat olijfolie over. Werk af met zalmreepjes en korianderblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven