Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappel en snij in blokjes.
-
Schil de witte asperges met de dunschiller vanaf het kopje naar beneden en snij het harde voetje eraf.
-
Snij de asperges in kleine stukjes en stoof samen met de aardappelblokjes in boter, zonder te laten kleuren.
-
Overgiet met de kippenbouillon, voeg laurier toe en breng aan de kook. Laat gaar koken in 30 min.
-
Verwijder het laurierblaadje. Mix de soep en duw door een zeef. Voeg de room toe en kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Zet minstens 1 u in de koelkast.
-
Snij de aspergetips met een dunschiller in fijne linten.
-
Serveer de koude soep in kleine glaasjes en werk af met de groene aspergetagliatelle.
-
Rasp er wat zeste van citroen over en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven