Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de aspergepunten op 5 cm van 2 botten asperges af. Blancheer ze beetgaar in licht gezouten kokend water en hou apart.
-
Verwijder de harde voetjes van de asperges. Snij de rest van de asperges in kleine stukken.
-
Reinig de prei en snij het witte gedeelte in ringen. Stoof in 2 eetlepels boter op een zacht vuur. Voeg de aspergestukjes toe en kruid met peper en zout. Laat even aanstoven en overgiet met de bouillon. Dek de pan af en laat in 20 minuten gaar koken.
-
Pureer de soep met de staafmixer. Breng verder op smaak met een kneepje citroensap, peper en zout. Laat de soep afkoelen en duw ze door een puntzeef om alle vezels te verwijderen.
-
Serveer gekoeld in kleine glaasjes. Werk af met een aspergepunt en een plukje kervel.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven