noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de perziken in 2, draai aan beide helften zodat je de pit kan verwijderen.
-
Pel of schil de perziken. Snij elke helft in 2 kwartjes.
-
Smelt de boter en suiker in een antikleefpan. Leg de perzikkwartjes erin en laat karamelliseren.
-
Giet de wijn erbij en laat de saus verder inkoken tot ze wat ingedikt is.
-
Snipper wat muntblaadjes fijn en voeg die op het einde toe aan de saus.
-
Schik in elk bord 6 kwartjes perzik, afwisselend gele en witte. Giet de saus erover.
-
Schep mooie quenelles ijs en schik in het midden van elk bord.
-
Werk af met nog enkele kleine blaadjes munt. Dien het gerecht lauw op.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven