noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de gnocchi 2 min in kokend water. Giet af en spoel af.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Meng de abrikozen met de honing, amandelschilfers en gedroogde tijm.
-
Gaar gedurende ± 35 min in de voorverwarmde oven. Roer regelmatig om.
-
Bak de gnocchi aan in bruine boter en bestrooi met de lichtbruine cassonadesuiker.
-
Laat karamelliseren en bestrooi met kaneelpoeder.
-
Meng de gnocchi met de abrikozen.
-
Serveer de gnocchi warm met een bolletje vanille-ijs.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven