noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de grill voor.
-
Schil de peren en snij in plakjes. Bestrijk de plakjes met olijfolie en plaats ze onder een hete grill tot ze gaan kleuren.
-
Spoel de waterkers, verwijder de steeltjes en verdeel over de borden.
-
Rooster de walnoten en laat afkoelen.
-
Dressing: mix de veenbessen samen met het citroensap en 2 eetlepels olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Gril de geitenkaasjes onder de hete grill tot ze net niet gaan smelten.
-
Verdeel de plakjes peer over de borden, besprenkel de salade met de dressing en versier het midden van de plakjes peer met de veenbessendressing. Schik de geitenkaasjes in het midden van elk bord.
-
Werk af met de geroosterde walnoten en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven