Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe de rietsuiker met het bier en een takje rozemarijn in een pannetje en zet op het vuur. Laat inkoken tot je een siroop krijgt. Verwijder het takje rozemarijn.
-
Verwarm de oven voor op 160°C.
-
Kruid de geitenkaasjes met peper en zout. Leg de filodeegvellen open en smeer in met de olijfolie. Leg elk vel dubbel en plaats 2 vellen op elkaar. Zo krijg je 4 laagjes. Snij elk vel in 2.
-
Schik het geitenkaasje in het midden van het filodeeg en vouw het deeg mooi toe tot een beursje. Steek er eventueel een tandenstoker door om bovenaan dicht te blijven.
-
Leg een vel bakpapier op een bakplaat en zet de pakketjes erop.
-
Zet in de voorverwarmde oven en laat ± 15 minuten mooi bruin kleuren. Controleer of de kaas binnenin warm is.
-
Haal uit de oven en zet op de borden. Serveer met een toefje gemengde sla, afgewerkt met wat mosterdvinaigrette. Werk af met een takje rozemarijn en giet de siroop errond.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven