Geitenkaasdip met pompoen en rode biettopping

Geitenkaasdip met pompoen en rode biettopping

Allergenen

zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Warm de oven voor op 200°C.

  2. Schil de pompoen en snij in blokjes van 1 x 1 cm. Leg in een ovenschotel en besprenkel met olijfolie. Roer de komijn en pilipili erdoor. Kruid met zwarte peper en zout.

  3. Zet 10 min in de voorverwarmde oven.

  4. Haal uit de oven en roer de balsamicoazijn erdoor. Laat afkoelen.

  5. Schil de rode ui en snij in ringen. Verhit wat boter in een pan en bak de uiringen goudbruin op een zacht vuur. Kruid met zwarte peper en zout. Blus met de porto en laat inkoken. Haal van het vuur en laat afkoelen.

  6. Snij de rode biet in blokjes van 1 x 1 cm.

  7. Mix de geitenkaas met de roomkaas, room en honing. Kruid met zout.

  8. Serveer de geitenkaasdip in een kom. Werk af met de groenteblokjes en de uiringen. Besprenkel met chili-olie.

  9. Serveer met de crackers als hapje.