noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rol uit elke geitenkaasbûche 4 balletjes: in totaal 20 stuks voor 5 toppings.
-
Rol 4 balletjes in de fijngesneden kruiden en steek de balletjes op een stokje.
-
Snij de half zongedroogde tomaten fijn en rol 4 geitenkaasballetjes in de stukjes tomaten. Steek de balletjes op een stokje.
-
Snij de radijsjes in fijne blokjes en rol er 4 geitenkaasballetjes in, steek op een stokje.
-
Hak de zwarte olijven fijn en rol er 4 geitenkaasballetjes in, steek op een stokje.
-
Hak de notenmix fijn en rol er de geitenkaasballetjes in, steek op een stokje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven