Gluten en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Leg het sushimatje op het werkvlak. Bedek met 6 plakjes gerookt spek, zorg dat ze elkaar een beetje overlappen.
-
Meng het gehakt met de BBQ-kruiden. Bedek het spek met een dun laagje gehakt. Blijf tot ± 2 cm van de bovenkant van het spek.
-
Snij de emmentaler in een reep van 1 cm dikte. Leg dit onderaan op het gehakt.
-
Rol met het sushimatje het gehakt strak op tot een rolletje.
-
Herhaal tot je ingrediënten op zijn.
-
Verwarm ondertussen de oven voor op 180°C.
-
Leg de rolletjes op een rooster en laat 25 minuten garen.
-
Glazuur de rolletjes met BBQ-saus en laat nog 10 minuten verder bakken. Glazuur na 5 minuten nog eens.
-
Giet de panko en gefrituurde uitjes in 2 diepe borden.
-
Haal de gebakken rolletjes uit de oven en rol het ene door de panko en het andere door de gefrituurde uitjes.
-
Snij de rolletjes in sushi en schik op een bord.
-
Serveer met jalapeñopepertjes en BBQ-saus.
-
(*) Als je geen sushimatje hebt, kan je de rolletjes ook op plasticfolie maken en zo strak oprollen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven