Selder en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snij in stukjes. Pel de teentjes look en snipper fijn.
-
Schil de wortels en reinig de bleekselder. Snij beide in gelijke stukjes.
-
Verhit een eetlepel olijfolie en stoof de ui en looksnippers aan. Voeg het gehakt toe en bak het gehakt bruin.
-
Voeg de wortel- en selderstukjes toe en laat garen gedurende ± 10 minuten.
-
Voeg de tomatenpuree en room toe. Kruid met paprikapoeder, peper en zout. Laat 10 minuten stoven.
-
Warm de aardappelpuree op in de microgolfoven.
-
Voeg de geraspte kaas toe aan de warme puree en meng.
-
Vul de ovenschotel met de gehaktgroentemengeling. Bedek met een laagje puree. Trek met een vork lijntjes in de puree.
-
Strooi wat paneermeel boven de puree, zo krijg je een lekker korstje.
-
Zet in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende 20 minuten. Zet nog kort onder de grill. Serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven