Selder , Vis en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en look. Snij alles fijn.
-
Schil de wortel en snij in kleine blokjes.
-
Snij de witte selder in fijne reepjes.
-
Verhit 3 el olijfolie in een kookpot.
-
Bak het vlees, de ui en de look aan.
-
Voeg de groenten, tomatenpuree, ketchup, ansjovisfilets en Italiaanse kruiden toe en bak kort aan.
-
Blus met de wijn en laat de alcohol verdampen.
-
Meng de basilicumblaadjes, fijngesneden chilipeper en tomatenstukjes onder het gehakt. Kruid met peper en zout.
-
Zet een deksel op de pot en laat op een zacht vuurtje ± 45 min pruttelen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven