Eieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de appel en peer. Verwijder het klokhuis en snij het vruchtvlees in blokjes. Besprenkel met citroensap van ½ citroen. Zet in de koelkast tot gebruik.
-
Meng het gehakt met de eidooiers, het amandelpoeder, een snuifje zout en zwarte peper.
-
Vorm het gehaktbrood tot een vierkant van ± 30 cm op 30 cm.
-
Verdeel ½ van de blokjes appel en peer erover. Verkruimel de blauwe kaas erover.
-
Rol het gehaktbrood stevig op en duw goed aan tot 1 geheel. Kruid het gehaktbrood met peper.
-
Leg 15 min in een ingeboterde ovenschaal in de koelkast.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Bak het gehaktbrood 1 u 10 min in de voorverwarmde oven.
-
Rooster de amandelschilfers al roerend goudbruin in een pan zonder vetstof op een matig vuur.
-
Verwijder de harde kern van het witlof en snipper fijn.
-
Meng met de gewassen veldsla, overige appel- en peerblokjes, rozijnen en yoghurtdressing. Kruid met zwarte peper en zout. Werk af met geroosterde amandelschilfers.
-
Snij het gehaktbrood in sneetjes en serveer met het slaatje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven